A férfiakat nem érdeklik a csajos akciófilmek?

A férfiakat nem érdeklik a csajos akciófilmek?

2011. augusztus 30. 05:50, Kedd
Ki hitte volna, hogy nem a férfiakat fogja jobban érdekelni az, amikor egy szép lány, jelen esetben Zoe Saldana akciózik a mozikban. Márpedig a Colombiana közönsége inkább nőkből állt.

Amerikában, akárcsak múlt héten, ismét leszerepelt az összes premierfilm - részben az Irene hurrikán okozta elővigyázatossági intézkedéseknek köszönhetően. Azonban még így is volt egy alkotás, mely a rosszak között a legjobb lett. Zoe Saldana akciófilmjéről, a Colombianáról van szó, melynek producere Luc Besson volt, s melyet idehaza szeptember 15-én mutat be a ProVideo.


A 40 millió dollárba kerülő akciófilmet 2614 moziban mutatták be pénteken és vasárnapig 10,4 millió dollár bevételre tett szert Amerikában, ami a hétvégi toplista második helyére volt elegendő a múlt héten is első A segítség (The Help) mögött, mely 14,5 millió dollárra volt jó három nap alatt. Érdekesség, s talán a bukás egyik oka is, hogy a forgalmazó Sony Pictures exit poll-felmérése alapján a film, a műfajtól szokatlan módon inkább a nőket érdekelte, hiszen a közönség 57%-a a gyengébbik nem képviselőiből került, s a fiatalokat sem érdekelte a bosszúállós sztori, hiszen a nézőknek csak 35%-a volt 25 éven aluli.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások