Itt az Amerikai pite 4 első előzetese

Itt az Amerikai pite 4 első előzetese

2011. szeptember 2. 05:00, Péntek
Megérkezett az American Reunion, azaz az Amerikai pite-sorozat negyedik részének első előzetes. A sorszámozás így helyes, hiszen az "Amerikai pite bemutatja"-sorozat pusztán pár balek rászedését szolgálta.

A Universal Pictures elkezdte az Amerikai pite-sorozat negyedik részének kampányát. Egyelőre a csatorna még visszafogottan építkezik, így egy mindent letaroló előzetes helyett inkább egy nosztalgikus hangulatú, állóképekből összerakott teaserrel jelentkezett, melyen láthatjuk az eredeti Pités szereplőket több mint egy évtizeddel idősebb kiadásban.


Az Amerikai pite-sorozat negyedik része az American Reunion címet fogja viselni, s jelen állás szerint Amerikában április hatodikán kerül bemutatásra, de szinte biztos, hogy itthon is világpremier lesz a komédia. Ahogy a fenti videó képeiből is megítélhető, a legtöbb régi szereplő vissza fog térni az American Reunionba. Ott lesz többek között Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas és Eugene Levy.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások