Új film lépett az Eredet nyomdokaiba

Új film lépett az Eredet nyomdokaiba

2011. szeptember 8. 12:00, Csütörtök
Utoljára a Christopher Nolan-féle Eredetnek sikerült az a bravúr, hogy három egymást követő héten az első helyet szerezze meg az amerikai mozis bevételi toplistán. Idén A segítség lépett a scifi nyomdokaiba.

Miközben, mint ahogy azt megírtuk már, a Hupikék törpikék 3D negyedik hete a legnézettebb film Amerikán kívül, Amerikában sincs túl nagy változatosság a mozifilmes bevételi toplista élén, hiszen már majd egy hónapja a nálunk november harmadikán bemutatásra kerülő A segítség (The Help) áll az első helyen - pedig bőven volt premierfilm az elmúlt időszakban. Az Emma Stone és Viola Davis főszereplésével mindössze 25 millió dollárból készült film az amerikai hosszú hétvégén 19,9 millió dollár bevételt hozott, ezzel már 126 millió dollárnál tart Amerikában. (Amerikán kívül egyelőre még nem mutatták be szinte sehol.)


A Tate Taylor által bestseller alapján rendezett, 60-as években játszódó A segítséget négy hete mutatták be, s érdekesség, hogy premierje hetében még csak a második helyet szerezte meg A majmok bolygója: Lázadás mögött (26 millió dollárral), de az azóta eltelt három hétvége mindegyikét, ugyan csökkenő bevétellel, de az első helyen zárta. Utoljára egymás után háromszor a több mint egy éve bemutatott Eredet szerezte meg a top pozíciót az amerikai mozis bevételi toplistán.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások