Kőkemény plakátot kapott a Mission: Impossible 4

Kőkemény plakátot kapott a Mission: Impossible 4

2011. szeptember 11. 15:10, Vasárnap
A Mission: Impossible: Fantom protokoll első plakátja egy az egyban Tom Cruise-ra épül, de valószínű, hogy a később megjelenő anyagokon már a többi szereplő is feszíteni fog.

A Paramount Pictures nyilvánosságra hozta a Mission: Impossible: Fantom protokoll (Mission: Impossible - Ghost Protocol) című akciófilm első plakátját, mely Tom Cruise-t, vagyis Ethan Huntot ábrázolja olyan tekintettel, melyből azonnal kiderül, hogy ő nem viccel. Brad Bird filmjében a főszereplő mellett pár visszatérő ismerős arcot (Ving Rhames, Simon Pegg) is láthatunk majd, s persze újoncokat (Paula Patton, Jeremy Renner, Josh Holloway) is.

A filmet eredetileg december 14-én tervezték bemutatni Amerikában, azonban erre a napra tervezte a Warner a Sherlock Holmes folytatásának bemutatóját is, s végül a Paramount úgy döntött, hogy nem kockáztat és eltolta a negyedik Mission: Impossible kezdését. Nálunk a UIP-Duna Film egyébként még mindig december 15-i bemutatóval jegyzi a filmet, ráadásul itthon a Sherlock Holmes folytatása csak januárban kerül a mozikba.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások