Előzményt kap A Dolog előzményfilmje

Előzményt kap A Dolog előzményfilmje

2011. szeptember 22. 18:00, Csütörtök
A fanatikus rajongók nemsokára megtudhatják, hogy milyen események előzték meg az 1982-es A Dolog című Carpenter-horrort. A még fanatikusabbak pedig az előzmény előzményével is megismerkedhetnek.

A Dark Horse Comics képregénykiadó bejelentette, hogy a Universal Pictures stúdióval kötött együttműködési megállapodásuk keretében egy különleges, digitális képregényt jelentetnek meg az Amerikában október 14-én, idehaza október 27-én mozikba kerülő A Dolog című filmmel kapcsolatosan. Az 1982-es John Carpenter-klasszikus előzményfilmjeként működő alkotás a megállapodás értelmében saját előzmény történetet kap pár rajzolt oldalon.

A képregény első része tegnap jelent meg az interneten, s az elkövetkező két szerdán tovább két epizódot lehet majd letölteni. A The Thing: The Northman Nightmare címet viselő történet eredetsztori lesz és norvég telepesekről fog szólni, akik egy alakváltó lényre lelnek egy elhagyatott falucskában - s pár túlélőre is. A képregény írója az a Steve Niles, akinek nevéhez olyan képregények fűződnek, mint a 30 Days of Night vagy a Criminal Macabre.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások