A Trónok harca 2. évad első előzetese

A Trónok harca 2. évad első előzetese

2011. szeptember 27. 10:40, Kedd
Még több mint fél év van hátra a Trónok harca 2. szezonjának premierjéig, azonban az HBO egy rövid előzetessel már most kedveskedett a rajongóknak. Igaz, a képsorokból nem sok minden derül ki.

Úgy tűnik, hogy az HBO semmit sem kíván a véletlenre bízni, és már most elkezdte promózni a Trónok harca (Game of Thrones) című fantasy sorozat folytatását. A tavasszal kezdődő 2. évad George R.R. Martin népszerű regényciklusának második kötetét, a Királyok csatáját fogja feldolgozni 10 epizódban, azonban a hírek szerint, ha lesz folytatás, akkor ott már az írók kénytelenek lesznek megbontani az "1 évad - 1 kötet" módszert.


Az HBO a Trónok harca első szezonjával ugyan nem hasított túl nagy szeletet a nézettségi tortából, hiszen a széria átlagnézettsége nem érte el a 3 milliót, azonban az mindenképp elismerésre méltó, hogy a tévés akadémia több Emmy-jelölésre is érdemesnek találta David Benioff és D.B. Weiss sorozatát, melyek közül a legjobb férfi főszereplőnek járó szobrot Peter Dinklage be is gyűjtötte.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások