100 millió forint egy horrorfilmért Magyarországon

100 millió forint egy horrorfilmért Magyarországon

2011. október 11. 07:30, Kedd
Ma már 100 millió forint bevételnél tart a Végső állomás 5, mely az év egyik legszemetebb filmjének is mondható. A közönség úgy tűnik, hogy nem bánta, hogy a készítők csúnyán elbánnak a szereplőkkel.

Magyarországon úgy tűnik, hogy a jól elkészített horroroknak, főleg, ha azok 3D-sek, még mindig van piaca. A Végső állomás 5-re pedig mind a jól elkészítettség, mind a 3D igaz, valamint az is, hogy az év egyik legszemetebb filmje: nem csak a haláleseteket, hanem a történetet és a csavarokat tekintve is. Talán nem is csoda, hogy az Intercom filmje még a premier ötödik hetében is 30 moziban látható.


S egyelőre a közönség is folyamatosan jegyet vált rá, a hétvégén például 4 851-en nézték meg, ami a toplista hatodik helyére volt elegendő. Ez a nézőszám egyébként 7 millió forint jegybevétellel párosult, ami azért is nagy szó, mert így a Végső állomás 5 elérte a 99,3 millió forintos bevételt, ami azt is jelent, hogy a hét elején át fogja lépni a 100 millió álomhatárt, s majdnem 70 ezer nézővel fog neki vágni a hatodik hetének.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások