Fantasy mozifilm kap folytatást

Fantasy mozifilm kap folytatást

2011. október 12. 20:30, Szerda
2013-ban folytatódhatnak Percy Jackson kalandjai. Bár a Villámtolvaj azért a várakozások alatt teljesített, a 20th Century Fox úgy döntött, hogy a népszerű könyvszéria rajongói megérdemelnek még egy esélyt.

Sokáig volt kétséges, hogy folytatódhat-e a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief), de úgy tűnik, hogy a 20th Century Fox eldöntötte, ad még egy esélyt a Rick Riordan regényciklusából készült sorozatnak. A következő Percy Jackson-film értelemszerűen a második kötetből fog készülni, mely itthon A szörnyek tengere - Percy Jackson és az olimposziak címen jelent meg. A Percy Jackson: The Sea of Monsters címet viselő második rész moziban 2013. március 27-től lesz látható Amerikában.


A folytatás egyébként azért nem volt magától értetődő, mert a Chris Columbus által rendezett első Percy Jackson-film 2010-ben bár 95 millió dollárba került, azonban Amerikában csak 89 milliós bevételre tett szert. Mindezt valamilyen szinten kompenzálta a nemzetközileg befolyt 138 millió, azonban a stúdió ennél nagyobb sikerre számított.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások