Januárban érkezik a Skorpiókirály 3 - itt az előzetes

Januárban érkezik a Skorpiókirály 3 - itt az előzetes

2011. október 13. 22:00, Csütörtök
Egy mozifilm és egy DVD-film után a Skorpiókirály-sorozat ismét csak DVD-n (illetve Blu-rayen) folytatódik, azaz csak lakossági forgalmazásban jelenik meg a harmadik rész, a mozikat elkerüli.

A Universal Studios Home Entertainment bejelentette, hogy a Skorpiókirály-sorozat harmadik része, a The Scorpion King 3: Battle for Redemption január 17-én fog megjelenni DVD-n és Blu-ray lemezen, valamint digitálisan letölthető formában. A főbb szereplők között ott lesz Ron Perlman, Billy Zane, Temuera Morrison, valamint a küzdősportok világából is ismert Kimbo Slice és Dave Bautista. Meglepő módon az előzetesben nem emelik ki, de mi nem feledkezünk meg Victor Websterről sem, aki a fő-főszereplőt, Mathayust alakítja.


Webster főszerepe egyébként azt is jelenti, hogy immáron a harmadik színész alakítja a Skorpiókirályt, hiszen a Múmia második részében, valamint a Skorpiókirály-mozifilmben Dwayne 'The Rock' Johnson volt, míg a 2008-as, már csak DVD-re megjelent második részben, A Skorpiókirály 2. - Harcos születik-ben Michael Copon. A Skorpiókirály 3-at, mely nálunk is megjelenik DVD-n a jövő év első felében, Roel Reiné rendezte, aki olyan filmekkel büszkélkedhet, mint a Tengerészgyalogos 2 vagy a Halálfutam 2, de ő fogja készíteni a Halálfutam 3. részét is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások