Itt a Motel 3 beteg előzetese

Itt a Motel 3 beteg előzetese

2011. október 16. 20:20, Vasárnap
A sikeres első és a bukott második epizódot követően jókora késéssel, csak DVD-re érkezik a Motel harmadik része. A népszerű kínzós horror persze valószínűleg így is meg fogja találni közönségét.

Amerikában december 27-én jelenik meg szigorúan csak DVD-n és Blu-ray lemezen a Motel (Hostel) című kínzós horrorfilm harmadik része. A Hostel Part III, hogy a filmnek végképp csak minimális köze legyen az előző epizódokhoz, Las Vegasban egy kaszinószállodában játszódik, legalábbis az előzetes szerint, ahol gazdag emberek kvázi kirulettezik, hogy melyikük és milyen eszközzel végezzen az éppen aktuális áldozattal. A Scott Spiegel (Alkonyattól pirkadatig 2. - Texasi vérdíj) által rendezett film fontosabb szereplői közül Thomas Kretschmann és Kip Pardue neve lehet ismerős.


A Motel első része 2006-ban került bemutatásra a mozikban, és a hatalmas hájpnak, valamint a Quentin Tarantino nevére épülő marketingnek köszönhetően sikernek bizonyult: az 5 millió dollárból készült film Amerikában 47, a világ többi részén pedig 33 milliós bevételt hozott. A jó szereplést meglovagolandó Eli Roth már 2007-ben elkészítette a folytatást, azonban az a 10 milliós büdzsé ellenére is bukásnak számított, hiszen csak 18 millió dollár bevételt termelt Amerikában és Amerikán kívül is. (Mint ismeretes Eli Roth filmjének elhasalását a warezre fogta, hiszen a neten már a premier előtt megjelent egy munkakópia.)




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások