Megvan az élőszereplős Akira főszereplője?

Megvan az élőszereplős Akira főszereplője?

2011. október 20. 19:59, Csütörtök
Úgy tűnik, hogy most már semmi sem ment meg minket attól, hogy Amerika majdnem 100 millió dollárból elkészítse az Akira amerikai, élőszereplős verzióját, mely főszereplője az új Tron-filmből érkezhet.

A Variety értesülései szerint mostanra minden akadály elhárult az amerikai, élőszereplős Akira leforgatásának útjából, ugyanis a Warner Bros. megadta a zöld utat a produkciónak. A lap szerint a rendezői feladatokat az Ismeretlen férfit és Az árvát rendező Jaume Collet-Serrára bízták, ráadásul már az egyik főszereplőre is rátaláltak, aki nem más lesz, mint a Tron: Örökségből már ismert Garrett Hedlund, aki Kanedát fogja alakítani, bár az új Akirában lehet, hogy másképp fogják hívni a karaktert.


Az, hogy mikor kerülhet moziba az Akira, még nem ismert, azonban legvalószínűbbnek a 2013-as premierdátum tűnik, hiszen a forgatás februárban fog kezdődni, a költségvetés pedig 90 millió dollár lesz. A Katsuhiro Otomo mangáján alapuló 1988-as anime klasszikus sci-fi cyberpunk disztópiát varázsol a néző elé, csakhogy ezúttal a helyszín nem Neo-Tokió lesz, hanem Új Manhattan.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások