Az Amerika kapitány 2 a jelenben fog játszódni

Az Amerika kapitány 2 a jelenben fog játszódni

2011. október 24. 06:30, Hétfő
Az Amerika kapitány: Az első bosszúálló báját ás különös ízét többek között az kölcsönözte, hogy a múltban játszódott. A folytatásban Steve Rogers már a jelenben veszi fel a harcot a csirkefogókkal.

Az Amerika kapitány: Az első bosszúálló DVD- és Blu-ray premierjével kapcsolatban a film forgatókönyvét író Christopher Markus és Stephen McFeely sajtókörúton vett részt, és a The HD Room-ban megjelentek szerint elejtettek pár információmorzsát a tervezett folytatással, illetve folytatásokkal kapcsolatban. Bár nem akarták minden kétséget kizárólag kijelenteni, de szinte biztosra vehetőnek említették azt a tényt, hogy a második Amerika kapitány-film főképp napjainkban fog játszódni, ami persze nem zárja ki, hogy részleteiben a 40-es évek is szerepet kapjon a produkcióban.

Erre utalt az Amerika kapitány: Az első bosszúálló befejezése, valamint a jövő tavasszal bemutatásra kerülő Bosszúállók-mozifilm is. Az írók szerint a modern kori Steve Rogers azért is lesz érdekesebb karakter, mert az első rész sokkal egyértelműbb kort jelenített meg, ahol szinte minden és mindenki fehér és fekete, jó és rossz, helyes és helytelen volt, s ebben a világba remekül illeszkedett Amerika kapitány. Éppen ezért lesz izgalmasabb, hogy egy ilyen szimbolikus karakter mihez kezd egy jóval bizonytalanabb kontúrokkal felskiccelt világban.

Az Amerika kapitány második részének még nincs kitűzve a premierdátuma, de szinte biztosra vehető, hogy a 2012-es Csodálatos Pókember és Bosszúállók, valamint a 2013-as Thor 2 és Vasember 3 bemutatója után 2014-ben láthatjuk a filmet..

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások