Nem Star Trek 2 lesz a Star Trek folytatása

Nem Star Trek 2 lesz a Star Trek folytatása

2011. október 28. 05:42, Péntek
Manapság a stúdiók nem szívesen ragasztanak számokat folytatásfilmjeik címének végére, inkább alcímekkel próbálnak operálni. Minden jel arra utal, hogy a Star Trek 2. része esetében is ez lesz a helyzet.

Egyelőre nem sok részletet lehet tudni J.J. Abrams Star Trek-rebootjának második részéről, de az Access Hollywood egy aprócska és viszonylag jelentéktelen infóval mégis megörvendeztette a rajongókat: a második rész címe nem Star Trek 2 lesz - persze amíg nincs meg a hivatalos cím, addig így fogunk utalni a filmre. Érdekesség, hogy az eredeti mozis franchise a hetedik részig használt számokat a mozifilmek megkülönböztetésére, de onnantól kezdve már alcímekkel rendelkeztek a filmet: Kapcsolatfelvétel, Űrlázadás és Nemezis.

A cikk még annyit árul el, hogy a jelenlegi tervek szerint a forgatás már januárban megkezdődne, s akkor végre a Paramount stúdió is kitűzhetné a premier dátumát, mely eredetileg 2012. nyara volt, azonban ezt, a forgatókönyv késlekedése miatt nem sikerölt teljesítenie a készítőknek. A második részre a legtöbb első epizódos szereplő biztos vissza fog térni: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho és Anton Yelchin is benne lesz a folytatásban, mint ahogy a rendező (J.J. Abrams) és a forgatókönyvírók (Roberto Orci és Alex Kurtzman) személye sem változik.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások