Besülni látszik Roland Emmerich új filmje - itt az előzetes

Besülni látszik Roland Emmerich új filmje - itt az előzetes

2011. október 29. 21:40, Szombat
A nézők nem kíváncsiak arra a Roland Emmerich-re, aki nem a világot akarja elpusztítani. A rendező ezúttal "mindössze" egy, a középkorban játszódó thrillert forgatott, de az Anonymous nem kezdett jól.

A Sony Pictures az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy első nekifutásra csak limitált kópiaszámban mutatja be Roland Emmerich nem-katasztrófafilmjét, az Anonymoust. A stúdió célja az volt a lépéssel, hogy a kevés mozis vetítések során megfelelő hájpot generáljanak a filmnek, hogy azt a széleskörű premier során még többen nézzék meg. Azonban úgy tűnik, hogy a lépés nem vált be, hiszen a várt 3000 helyett mindössze 265 moziban játszott alkotás mindössze 350 ezer dollár bevételt termelt pénteken, ami nagyjából 1,1 milliós hétvégét enged sejtetni. Márpedig az mindössze 4200 dolláros vásznankénti átlagot feltételez, ami messze elmarad a remélt ötszámjegyű eredményektől.


A CinemaScore rendszere szerint a nézőknek tetszett a film, hiszen A- átlagosztályzattal jutalmazták azt a vetítések utáni felmérés során, valószínűleg ez sem fogja megmenteni a nálunk január 26-i premierdátummal rendelkező thrillert, még az is lehet, hogy a Sony lemond a film széleskörű bemutatásáról, ami akár az Anonymous magyar mozis jelenlétét is veszélyeztetheti.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások