Új játékot készítenek a Limbo alkotói

Új játékot készítenek a Limbo alkotói

2011. október 30. 12:00, Vasárnap
A Playdead Limbo címet kapott játéka nagyon nagy sikert aratott egyedi megjelenítésével és valódi, old-school megoldásaival.

Épp ezért a rajongók nagyon árják, hogy a csapat milyen jellegű játékkal rukkol elő legközelebb. Dino Patti, a Playdead vezetője tegnap hajlandó volt pár információt elárulni a készülő projektről. "Már most nagyon büszke vagyok az új projektre. Tudom, hogy a művészeti rész még közel sincs kész, de számomra ez a tökéletes második projekt, hiszen nagyon hasonlít a Limbohoz, de mégis teljesen más."



"A következő projektünk sokkal őrültebb lesz, mint a Limbo volt. Jóval furcsább lesz. Azonban biztosat még nem tudok mondani a játékról, mivel a fejlesztési idő elég hosszú lesz. Gyűlölöm, mikor a kiadók olyasmit mutogatnak, amire még 1-2 évet várni kell. Az IO srácok, akik szintén dánok az idei E3-on jelentették be a Hitman 5-öt. Mindenki tudta, hogy készül, ez nyílt titok volt."

"A játék viszont csak valamikor 2012-ben jelenik meg. Én legfeljebb egy hónappal hamarabb leplezem majd le az új projektet."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások