Megújul az RTL Klub két sajátgyártású műsora

Megújul az RTL Klub két sajátgyártású műsora

2011. október 30. 21:30, Vasárnap
Reggeli - Csak Csajok - néven önálló mûsorral jelentkezik novembertől az RTL Klub hétköznap reggelenként, a Reflektor magazinban pedig új mûsorvezetô debütál.

Megújult formában tér vissza jövő héttől az RTL Klub képernyőjére a Reflektor magazin és a Csak Csajok. A két műsor háziasszonya Mádai Vivien, illetve Barabás Éva, Ördög Nóra és Lilu lesz. A sztárokkal kapcsolatos bulvárhírekbe mostantól Mádai Vivien avatja be az RTL Klub nézőit, ő többeknek ismerôs lehet a ValóVilág4 kísérômûsorából, a NekedValóból, valamint az elmúlt idôszakban a Reggeliben is kipróbálhatta magát. A Reflektor magazin felépítése, tematikája, egész adásnapon végigvonuló bejelentkezései változatlanul kerülnek továbbra is a képernyôre.

A Reggeli megszűnését követően már önálló mûsorszámként jelentkezik novembertôl a Csak Csajok, amely 7.45-től várja a nézôket és 8.15-ig tart. Az RTL Klub ígérete szerint a Csak Csajok megújult formában, új díszlettel, felfrissült tartalommal kezdi önálló életét. Barabás Évához társmûsorvezetôként - kávéházi hangulatot idézve - egy vagy két közismert és népszerû hölgy csatlakozik reggelente, hogy együtt beszéljék ki a sokakat foglalkoztató és érintô kérdéseket, keressék rá a válaszokat. A későbbiekben, az X-Faktor és a ValóVilág5 végével Ördög Nóra és Lilu is csatlakozik majd a Csak Csajok csapatához. A "Reggeli - Csak csajok" november 2-ától szerda reggel 7.45-kor, közvetlenül a Reflektor magazin után megújult formában jelentkezik.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások