Újabb információk a The Expendables 2 forgatásán történt tragédiáról

Újabb információk a The Expendables 2 forgatásán történt tragédiáról

2011. október 31. 22:10, Hétfő
A The Expendables - A feláldozhatók 2-t gyártó stúdió közleményben adta ki a forgatáson bekövetkezett robbanás következtében elhunyt kaszkadőr nevét, valamint helyreigazította a bolgár források tévedéseit.

A The Expendables - A feláldozhatók második részét készítő Nu Image/Millennium Films újabb tájékoztatást tett közzé a film forgatásán bekövetkező, emberéletet is követelő balesetről, s pár dolgot pontosított is. Az október 27-én, a korai esti órákban bekövetkezett robbanás a bolgár Ognyanovó tavon történt, aminek egy halálos áldozata volt, és egy súlyos sérültje, akinek az állapota azóta stabilizálódott és ellátása Münchenben folytatódik tovább. A tragédia a B-stáb forgatásán következett be, ekkor a rendező és a főbb szereplők az esettől két és fél órányira forgattak Banszkóban.

A stúdió közzétette az elhunyt (Kun Lieu) és a megsebesült kaszkadőr nevét (Nuo Sun), valamint jelezte, hogy a bolgár lapok nem a tényeknek megfelelően tudósítottak az esetről. Azt írták ugyanis, hogy Jet Li és Sylvester Stallone dublőrjeit érte a baleset, azonban a stúdió tájékoztatása szerint a robbanás idején sem Li, sem Stallone dublőrjei nem tartózkodtak a B-stáb forgatásán, vagy annak helyszínének közelében. Simon Westéknek a forgatást sem kellett felfüggeszteni, mindössze az ognyanovói munkálatok szakadtak félbe egy kis időre.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások