Újabb sikerfilm bukott meg Magyarországon

Újabb sikerfilm bukott meg Magyarországon

2011. november 7. 22:30, Hétfő
Nemzetközi viszonylatban már a 150 millió dolláros bevételt is átlépte a Steven Spielberg-féle Tintin kalandjai, idehaza viszont a nem tú0 ismert alapanyagból készült alkotás csúnyán elhasalt.

Itthon, ahogyan az várható volt, Steven Spielberg Tintinje nem okozott túlságosan nagy hisztériát, hiszen a 3D-ben és IMAX-ben is bemutatásra került animált képregény-adaptációt valamivel többen, mint 18 ezren nézték meg itthon vasárnapig bezárólag. Ez az erősen közepes teljesítmény mindössze a második helyre volt elegendő a hétvégi nézettségi toplistán, melyet természetesen továbbra is a Lopott idő című scifi vezet.


Míg a Tintin kalandjait 48 moziban mutatták be, addig a hét másik premierfilmjét, A segítséget csak 16-ban, azonban a 2 953-as nézőszám még így is zsengének mondható, főleg, ha a 160 millió dolláros amerikai bevételt nézzük. A hét további premierjei közül a Made In Hollywood 279 főt érdekelt, igaz csak egy moziban játszották, de a 2 kópiás Apró kis hazugságok is csak 791 jegyvásárlóig jutott el.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások