Újdonságok a Hobbit első előzeteséről

Újdonságok a Hobbit első előzeteséről

2011. november 15. 21:43, Kedd
Akiknek nem volt elég a Hobbit-filmek forgatásáról eddig kiadott pár videó, azoknak már csak bő egy hónapot kell várniuk arra, hogy moziban és 3D-ben láthassák az első előzetest.

Az IGN interjút készített Andy Serkisszel, aki Peter Jackson Hobbit-filmjeiben Gollamot alakítja, valamint a 2nd unit rendezőjeként is dolgozik. A beszélgetésből sokak számára az volt a legérdekesebb momentum, amikor a brit színész a film első előzetesével kapcsolatban elmondta, hogy már nincs nagyon messze, nemsokára látható lesz a mozikban, nagyjából karácsony táján.

Bennfentes találgatások szerint a Sherlock Holmes: Árnyjáték kópiái előtt kerülhet bemutatásra a trailer, hiszen az is a Warner Bros. filmje, bár az odakint karácsony körül mozikba kerülő Tintin kalandjai is adja magát, hiszen Steven Spielberg filmjének Peter Jackson volt a producere, s még Serkis is szerepel benne. Harmadik lehetőségként szóba jöhet a Mission: Impossible: Fantom protokoll IMAX-bemutatója, hiszen a Warner ezelőtt fogja bemutatni A sötét lovag: Felemelkedés 6 perces prológját.

A The Hobbit: An Unexpected Journey címet viselő első film a tervek szerint Amerikában 2012. december 14-én, idehaza december 13-án kerül bemutatásra 3D, 2D és IMAX 3D formátumokban, míg a The Hobbit: There and Back Again című folytatás 2013. decemberben, péntek 13-án lesz először látható - itthon vélhetően ugyancsak csütörtöki világpremierrel számolhatunk.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások