Újabb ismert képregény karakter kaphat tévésorozatot

Újabb ismert képregény karakter kaphat tévésorozatot

2011. november 26. 20:20, Szombat
A Syfy illetékesei továbbra is próbálják kerülni a klasszikus scifik készítését, azonban ennek a képregény-rajongók örülhetnek, hiszen akár már jövőre is képernyőre kerülhet egy új sorozat a DC-univerzum egyik hőséről.

A The Hollywood Reporter információi szerint az amerikai scificsatorna, a Syfy ismét megpróbálkozik a képregényes műfajjal, ráadásul ezúttal egy, a DC-univerzumból ismert képregényhős kalandjait akarják képernyőre vinni. Egyelőre a Booster Goldról szóló sorozatterv csak forgatókönyvírási fázisban van, de ha jól sikerül a szkript, akkor a csatorna a gyors szereposztást követően akár már nyáron leforgatja a pilotot. A történetért a Rejtély (Fringe) egyik írója, Andrew Kreisberg fog felelni.

Booster Gold karakterét még 1986-ban alkotta meg Dan Jurgens. Valójában Michael Jon Carter szuperhős alteregójáról van szó, s a csavar az, hogy az illető a 25. században él, csak visszautazik az időben, s így válik a DC-univerzum egyik szuperhősévé, köszönhetően az általa hozott futurisztikus technológiáknak. Booster Gold egyik különleges ismertetőjegye, hogy nem éppen visszahúzódó típus, sőt, éppen ellenkezőleg, nagyzoló, a dicsőséget hajhászó figura. A Smallville-rajongók emlékezhetnek arra, hogy Booster Gold feltűnt a széria 10. szezonjában is, de azt nem tudni, hogy az őt alakító Eric Martsolffal számolnak-e a Syfy sorozatának készítői.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások