Kiszivárgott az élőszereplős Akira-mozifilm sztorija?

Kiszivárgott az élőszereplős Akira-mozifilm sztorija?

2011. december 1. 16:56, Csütörtök
Az élőszereplős Akirával kapcsolatban az derült ki az elmúlt napokban, hogy Gary Oldman helyett Ken Watanabe lehet benne, tegnap pedig a sztori is kiszivárgott. Vagy mégsem?

Ha hinni lehet a Bleeding Cool szereposztási leírásokból szerzett információinak, akkor nagyjából kiderült, hogy mi lesz a tervezett amerikai Akira-feldolgozás története. Mint az ismeretes, a filmet a Warner Bros. fogja gyártani, s a rendező az idén az Ismeretlen férfi című krimivel előrukkoló Jaume Collet-Serra lesz. Persze ami kiszivárgott, mindenképpen afféle korai vázlatként kezelendő, hiszen még a forgatás közben is változtathatnak a történet irányán.

A leírás szerint Kaneda egy kocsma tulajdonosa lesz Neo-Manhattanben, akit megdöbbent a hír, miszerint testvérét, Tetsuót kormányügynökök rabolták el, akiket Az Ezredes vezet. A mindenre elszánt, testvérét visszaszerezni kívánó Kaneda összeáll Ky Reeddel és földalatti mozgalmával, akiknek feltett szándéka, hogy feltárják a világ számára, hogy mi is történt 30 évvel azelőtt New York City városával, mikor az elpusztult. Kaneda ugyan nevetségesnek tartja Ky-én elméleteit, azonban testvére megtalálása után sokkolja a tény, miszerint az telekinetikus képességekkel rendelkezik.

Bár egyelőre hivatalosan csak annyit lehet tudni, hogy Garrett Hedlund lesz Kaneda, továbbra is állják a sarat azok a hírek, amik szerint Ky-t Kristen Stewart, míg Lady Miyakót Helen Boham Carter fogja alakítani. Az Ezredes, miután Gary Oldman visszautasította a neki felkínált szerepet, Ken Watanabe játszhatja el.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások