Készül a Csillagközi invázió rebootja

Készül a Csillagközi invázió rebootja

2011. december 2. 23:20, Péntek
Az 1997-es Csillagközi invázió igazi kultfilmmé nőtte ki magát, annak ellenére, hogy sokan a mai napig nem értik a lényegét. Ha minden jól alakul, 2014-ben már a feldolgozását nézhetjük a mozikban.

A Vulture infói szerint az elmúlt időszak egyik legmeglepőbb feldolgozása, illetve rebootja van készülőben, a Csillagközi invázióé (Starship Troopers). Neal Moritz, producer ugyanis miután a Paul Verhoeven-féle Emlékmás feldolgozásával végzett, egy újabb Verhoeven-filmet akar ismét vászonra vinni - ráadásul a holland rendező művei közül a Robotzsarunak is készül a remake-je. A tervek szerint a reboot történetén a Thor és az X-Men: Az elsők, valamint az egykori terminátor: Sarah Connor krónikái tévésorozat forgatókönyvírói, Ashley Edward Miller és Zack Stentz dolgoznának.


A Robert A. Heinlein 1959-es, kommunistaellenes regénye alapján 1997-ben készült Csillagközi invázióban Casper Van Dien, Dina Meyer, Denise Richards, Jake Busey, Neil Patrick Harris, Patrick Muldoon és Michael Ironside voltak a főszereplők, s a film világszerte 121,2 millió dollárt jövedelmezett, tehát semmiképpen sem számított sikeresnek, főleg a 100 milliós költségvetés fényében. (A rendező elmondása szerint nem csak a nézők, hanem még a színészeinek egy része sem fogta fel, hogy miről szól a film.) Később a film még megért két folytatást is (Csillagközi invázió 2. - A szövetség hőse, Csillagközi invázió 3.), valamint egy tévésorozatot (Csillagközi invázió - Az űr zsoldosai).

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások