Teljes, 2 perces előzetes a tavasz legnagyobb scifijének

Teljes, 2 perces előzetes a tavasz legnagyobb scifijének

2011. december 4. 16:00, Vasárnap
Most már kívülről-belülről ismerhetjük a John Cartert, hiszen megérkezett a Disney új scifijének második, teljes előzetese. Kérdés, hogy a látványra való törekvés mennyire fogja elnyomni a történetet.

Pár napja már majdnem egy percet láthattunk a John Carter című Disney-scifi új előzeteséből, most viszont már a teljes trailert megnézhetjük, s elgondolkodhatunk azon, hogy vajon a fiatalabbak mekkora izgalommal várhatnak egy ilyen látványosnak ígérkező filmet. Egy filmet, melynek ráadásul története is lesz, hiszen mégiscsak a Tarzanok írójának, Edgar Rice Burroughs-nak majd 100 éves műveire fog építkezni. Kérdés, hogy az adaptáció során mennyi maradt meg az eredeti történetből.


A tavasz legnagyobbja kitétel a John Carter esetében természetesen fenntartásokkal kezelendő, s nem csak azért, mert az idei évvel ellentétben a tavasz nem a scifikről fog szólni, hanem azért is, mert a mozis tavaszra gondoltunk. Ugyanis májusban, a csillagászati tavasz, de már a mozis nyár során két meglehetősen nagy költségvetésű scifi is mozikba kerül: a Sötét zsaruk harmadik része, valamint a Csatahajó (Battleship)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások