Megérkezett Luc Besson új scifijének első előzetese

Megérkezett Luc Besson új scifijének első előzetese

2011. december 5. 19:40, Hétfő
Első pillantásra egy Menekülés New Yorkból-klónnak tűnhet a Lock-Out, de ha arra gondolunk, hogy a legutóbbi két Menekülés New York-ból-klón milyen jól sikerült, akár még reménykedhetünk is - főleg az előzetes láttán.

A YouTube-on jelent meg az első nemzetközi előzetes a Luc Besson által producerként támogatott scifi-thrillerhez, a Lock-Outhoz. A történet egy űrben lévő szigorított fegyházról szól, főhőse pedig egy Amerika elleni összeesküvés vádjával tévesen elítélt férfi, aki ígéretet kap arra, hogy nem kell leülnie a büntetését, ha kihozza az erőszakos tetteik miatt elítélt rabok által elfoglalt börtönből az elnök lányát.


A Lock-Out főszereplője Guy Pearce, mellette még Peter Stormare fog feltűnni, az elrabolt lány pedig az Elrabolva című filmből ismert Maggie Grace lesz. A filmet két francia operatőr, James Mather és Stephen St. Leger fogja készíteni, akiknek ez lesz a bemutatkozásuk rendezőként. A duó felelős a forgatókönyvért is, aminek készítésében egyébként Luc Besson is részt vett. Az amerikai premier dátumát április 20-ra tűzték ki, így máris nem csak a John Carter lesz az egyetlen tavaszi scifi a tengerentúlon.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások