Az Amerikai pite 4 új plakátja az első részét másolja

Az Amerikai pite 4 új plakátja az első részét másolja

2011. december 19. 00:00, Hétfő
Nagyon érdekes látni egymás mellett az Amerikai pite és annak 2012-ben bemutatásra kerülő negyedik része, az American Reunion plakátját. A két kép készítése óta 12 év telt el. Van, akin nem fogott az idő.

Pár napja az MTV-n debütált a legújabb, sorrendben negyedik Amerikai pite-mozifilm friss plakátja, melynek készítői úgy gondolták, hogy tisztelegnek az 1999-ben bemutatott első rész plakátja előtt. Mint látható az új plakátképen ugyanazok a szereplők, ugyanolyan formációban tűnnek fel, s ebből még az is kitalálhatja, hogy minden ismert arc vissza fog térni (több-kevesebb időre), aki az elmúlt hetekben nem követte a hollywoodi híreket.


Az American Reunion címet viselő Amerikai pite 4 nálunk április ötödikétől lesz látható a mozikban, azaz egy nappal megelőzzük az amerikai premiert. A történet, mint az az angol címből is kiderül, a régi ismerősök és iskolatársak ismételt összeröffenéséről fog szólni - az apropó egy középiskolás találkozó, melyre egy hosszú hétvégén kerül sor, s mely során kiderül mindenki számára, hogy ki változott meg a gimi óta, és ki maradt tökéletesen ugyanolyan, mint anno volt.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások