Itt a G.I. Joe 2 első előzetese

Itt a G.I. Joe 2 első előzetese

2011. december 13. 15:00, Kedd
Stephen Sommers után John Chu rendezhette meg a soron következő G.I. Joe-mozifilmet. A majdnem 3 perces előzetesből talán az is kiderül, hogy jó döntés volt-e a Step Up 3D rendezőjének bevonása.

Dwayne 'The Rock' Johnson Twitterén tette közzé a Paramount Pictures egyik nyári szuperfilmjének, a G.I. Joe: Retaliationnek az első előzetesét. A második G.I. Joe-mozifilmet Amerikában június 29-én fogják bemutatni, s bár a magyar premierről egyelőre nincs információnk, feltételezhető, hogy világpremierre fog sor kerülni nálunk is, mint sok másik országban, hiszen valószínűleg a hazai forgalmazó sem a Pókember rebootjával együtt akarja moziba küldeni.


A gyártó Paramount Pictures célja a filmmel természetesen a franchise életben tartása és a további filmek megalapozása. A stúdió ezzel mondhatni második esélyt ad a G.I. Joe-nak, hiszen az első rész, a Kobra árnyéka annak ellenére számít komoly csalódásnak, hogy Amerikában és Amerikában kívül is egyaránt 150 millió dollár bevételt hozott. Mindez azonban a 175 millió dolláros költségvetés fényében nem is olyan sok, ráadásul a kritikai és nézői visszhang sem volt túl jó, ráadásul a DVD sem fogyott a kellő mértékben.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások