Biztos, hogy lesz Jurassic Park 4

Biztos, hogy lesz Jurassic Park 4

2011. december 13. 15:10, Kedd
Bár egyelőre még nem tudni, hogy mikor forgathatja le Steven Spielberg a Jurassic Park negyedik részét, de az biztos, hogy le akarja forgatni, mint ahogy azt újságírók előtt is megerősítette.

A különféle sajtóértesülések és a Jurassic Park 4-ről szóló egyéb pletykák után végre megbízható forrás is nyilatkozott a dinoszauruszos film folytatásáról: maga Steven Spielberg. A rendezőt a Tintin kalandjai című film sajtókörútján kérdezték az esetleges további Jurassic Park filmekről, amire az volt a válasz, hogy jelen állás szerint lesz JP4, legalábbis a rendező munkarendjében szerepel.

A forgatására egyelőre Spielberg elfoglaltsága miatt nem kerülhetett sor, hiszen, mint a rendező kiemelte, az elmúlt két évben a Tintinen dolgozott, majd leforgatta a napokon belül bemutatásra kerülő Hadak útjánt, s jelenleg a Lincoln című filmjén dolgozik. Arról egyelőre nincs hír, hogy Spielberg rendezőként vagy producerként venne-e részt a majdani munkálatokban, mint ahogy az sem derült ki, hogy a Jurassic Park negyedik része az előző epizód folytatása lesz-e, vagy egy reboot. Spielberg mindössze annyit mondott erről, hogy "Ez is csak egy újabb, unalmas titok".

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások