Újabb részletek a Halálfutam 3-ról

Újabb részletek a Halálfutam 3-ról

2011. december 13. 16:00, Kedd
Moziban Jason Statham próbálta meg sikerre vinni a Halálfutamot, majd kudarca után Luke Goss lett az új főszereplő, ráadásul a harmadik rész is vele fog elkészülni - ismét csak DVD-re.

A ShockTilYouDrop újabb részleteket tett közzé a Universal Home Entertainment által 2012-ben kiadásra kerülő filmről, a Halálfutam 3-ról (Death Race 3). Mint az ismeretes az első, 2008-ban készült Halálfutam a Sylvester Stallone-féle 1975-ös Halálos futam 2000 feldolgozása volt, mely a mozikban közepesen szerepelt. Ennek ellenére folytatódott, de persze csak DVD-n és Blu-ray-en, Jason Statham helyett pedig Luke Goss lett a főszereplő. A lakossági piacon sikert aratott a Halálfutam 2, így a harmadik rész is megkapta a zöld utat.

A Death Race 3 forgatására a Dél-afrikai Fokvárosban kerül sor, a főszereplő ismét Luke Goss lesz, de mellette még fel fog tűnni a filmben Danny Trejo, Ving Rhames, Robin Shou, Fred Koelher, Dougray Scott és Hlubi Mboya is. A középpontban ismét Frankenstein, minden idők legjobb Halálfutam sofőrje fog állni, aki mindössze egy győzelemre van attól, hogy elnyerje szabadságát, ami nem csak neki, hanem csapatának is a börtönön kívüli életet jelentené. Azonban a legújabb élet-halál autós verseny minden eddiginél keményebb, mint ahogy az ellenfelek is sokkal durvábbak, mint eddig, ráadásul a sivatagi körülmények sem könnyítik meg Frankenstein dolgát.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások