Régi és új tévésorozatokkal erősít az RTL Klub

Régi és új tévésorozatokkal erősít az RTL Klub

2011. december 29. 01:28, Csütörtök
Január elejétől négy sorozattal erősíti esti műsorsávját az RTL Klub. A Nagyágyúk és a Tudorok most startol el a csatornán, míg a Ments meg!, valamint a Cobra 11 új epizódokkal folytatódhat.

2012-t új sorozatokkal fogja kezdeni az RTL Klub, valamint pár régebbi széria is visszatér, hogy premierepizódokkal jelentkezzen. Január 2-ától hétfőnként 22:05-től láthatják a nézők a Nagyágyúk (Big Shots) című 2007-ben megbukott amerikai sorozatot, ami négy menő üzletember munkahelyi és magánéleti dolgait mutatja be. Január 5-től csütörtök késő esténként jön az m1 által ősszel elkezdett, az HBO-n le-, DVD-n és Blu-ray lemezen pedig kiadott történelmi dráma, a Tudorok (Tudors), ami VIII. Henrik angol királyról és dinasztiájáról szól.

A visszatérő sorozatok között elsőként a január 6-án péntek késő este érkező a Ments meg!-et (Rescue Me) érdemes említeni - a New York-i tűzoltóság 62-es csapatának 2001. szeptember 11-e utáni életét feldolgozó amerikai dráma ötödik évada kerül képernyőre. Január 8-án 18 óra 55 perckor pedig visszatér az RTL Klubra a német autópálya rendőrökről szóló népszerű sorozat, a Cobra 11, méghozzá a 14. évad hetedik részével.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások