Már készül A tetovált lány 2

Már készül A tetovált lány 2

2012. január 3. 23:10, Kedd
A Sony-nak állítólag nincs oka arra, hogy ne folytassa az év végén bemutatott A tetovált lányt, ami azt jelenti, hogy 2013-ban talán már láthatjuk is A lány, aki a tűzzel játszik című második részt.

Az Entertainment Weekly értesülései szerint a Sony folytatni fogja a december végén bemutatott A tetovált lányt (The Girl with the Dragon Tattoo). A lap a Sony egyik illetékesétől megtudta, hogy a stúdiónak nincs oka leállítania a már jó ideje készülő második részes szkriptet, mely A lány, aki a tűzzel játszik címet viseli.

A Stieg Larsson-féle Millennium-trilógiából Steven Zaillian által adaptált filmet David Fincher rendezte és december 21-i premierje óta 60 millió dollár bevételt hozott hazájában. Ez, ha a 90 millió dolláros gyártási költségeket vesszük, nem számít rossz eredménynek, de persze a kiemelkedőtől is messze van. Az amerikainál sokkal érdekesebb lesz nézni az Amerikán kívüli bevételek alakulását, hiszen A tetovált lány svéd verziója 100 milliós bevételre tett szert a világon. Az új A tetovált lány egyelőre csak pár országban, többek közt a skandináv államokban lett bemutatva és 14 millió dollárt termelt, a premierdömpingre világszerte csak januárban fog sor kerülni.

Azt nem tudni, hogy David Fincher visszatérne-e megrendezni a folytatást, az azonban biztos, hogy a két főszereplő, Rooney Mara és Daniel Craig benne lesz, hiszen ők három filmre írták alá szerződésüket.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások