A Vasember 3 lehet az egyik legjobb szuperhősfilm

A Vasember 3 lehet az egyik legjobb szuperhősfilm

2012. január 11. 15:11, Szerda
Robert Downey Jr. már elolvasta Shane Black Vasember 3-forgatókönyvét, így talán hihetünk neki, ha azt mondja, hogy a film akár az egyik legjobb szuperhős-mozivá is válhat.

Robert Downey Jr. a minap Brazíliában járt, hogy új filmjét, a Sherlock Holmes: Árnyjátékot promótálja. A vörös szőnyegen több interjút is adott, s ezek közül az egyikben, az Omelete kérdéseire válaszolva azt találta mondani, hogy a Vasember 3-ban megvan arra a lehetőség, hogy a legjobb Vasember-mozi legyen, sőt, arra is, hogy az egyik legjobb szuperhős-filmként vonuljon be a köztudatba.


Az Amerikában 2013. május harmadikán, nálunk vélhetően egy héttel korábban bemutatásra kerülő Vasember 3-at a Halálos fegyver-filmek és Az utolsó cserkész írója, Shane Black fogja rendezni, akinek ez lesz a második játékfilmje a remekül sikerült, ugyancsak Robert Downey Jr. főszereplésével készült Durr, durr és csók után. A színész a filmmel kapcsolatban elmondta, hogy azt kell szem előtt tartaniuk, amitől az első Vasember olyan jó volt. Az a film pedig a Downey Jr. szerint karaktervezérelt volt és meglehetősen szokatlan, olykor már-már felháborító. "Vagyunk olyan bátrak, hogy higgyünk abban, hogy a közönség valójában igen okos." - fejezte be.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások