Stallone jó csajjal lő a The Expendables 2 új képein

Stallone jó csajjal lő a The Expendables 2 új képein

2012. január 15. 03:12, Vasárnap
Újabb képek kerültek ki a The Expendables - A feláldozhatók második epizódjának forgatásáról. Ezek különlegessége, hogy a zsoldoscsapat egyetlen női tagját ábrázolják.

Az EX2 blog megjelentetett két új forgatási képet a The Expendables - A feláldozhatók második részéből, melyek valahol különlegesek, hiszen az akciófilm első része leginkább férfi szereplőkkel rendelkezett, főleg, ami az akciójeleneteket illette. Azonban az már korábban kiderült, hogy a folytatásban ott lesz a főbb szereplők között Yu Nan is, akit pár amerikai produkcióból (Speed Racer - Totál turbó, Kincsvadászok) is ismerhetünk. A mellékelt két fényképen is át láthatjuk Slyvester Stallone társaságában.)

Klikk ide! Klikk ide!

A The Expandables 2-ben a Barney Ross (Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) és Hale Caesar (Terry Crews) alkotta csapat ismét összeáll, kiegészülve két új taggal, Billy the Kiddel (Liam Hemsworth) és a képeken is látható Maggie-vel, hogy elvégezzen Mr. Church-nek (Bruce Willis) egy könnyűnek látszó feladatot. Azonban az akció során valami balul sül el, s a csapat egyik tagja életét veszti. Ez pedig megtorlást követel.

A film forgatása egyébként még mindig zajlik. A hét elején New Orleans-ban forgattak romantikus jeleneteket Charisma Carpenter részvételével, azután pedig majdnem az összes színész átrepült Hongkongba, hogy ott vegyék fel az eredetileg kínai forgatásra tervezett jeleneteket.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások