Nem lesz szerelmi szál az új Tomb Raiderben

Nem lesz szerelmi szál az új Tomb Raiderben

2012. január 20. 23:00, Péntek
Lara Croft is megkapja a maga megérdemelt rebootját. Az évek során eléggé megfásult régésznő az év végén legelső kalandját mutatja majd meg nekünk az egyszerűen Tomb Raider címet kapott részben.

Szerencsére a fejlesztők nem nagyon titkolóznak a projekt kapcsán, így ma újabb infó láttak napvilágot a játékról. Először is a sziget, melyen partra vetődünk egy hatalmas titkot rejt majd, melyet ha megfejtünk, akkor szinte minden kérdésünkre választ kapunk (Lost?). Ehhez kell majd a különböző tárgyakat és infókat összegyűjtenünk a szigeten. A túlélésünk érdekében pedig bármit megtehetünk, de a legfontosabb a rendszeres étkezés.



Ehhez vadásznunk kell, melyhez kapunk egy íjat is. A ránk vadászó vadállatok és ellenséges erők, törzsek mellett barátságos NPC-kel is találkozhatunk majd, de - Karl Stewart, a Crystal Dynamics brand menedzsere szerint - "nem lesz semmilyen szerelmi szál a történetben. Lara csak túl akar élni, nincs ideje a szerelemre".

Mostantól pedig nem ugrálhatunk csak úgy a különböző platformokon, hiszen ez a való világban sem működhet. Nem tudunk minden felületen megkapaszkodni (hiszen egy kicsit rögösebb rész meg is sebesítheti a kezünket, aminek hatására nem tudunk már kapaszkodni és lezuhanunk) és így nagyon meg kell válogatnunk, hogy mikor is ugorjunk.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások