Újabb talált kamerás horror hozza ránk a frászt

Újabb talált kamerás horror hozza ránk a frászt

2012. január 22. 20:40, Vasárnap
Úgy tűnik, hogy a The Devil Inside hatalmas sikere után sem kell hiányolnunk a talált videókamerás műfaj képviselőit a hollywoodi palettáról. Legközelebb a Bermuda érkezhet.

A WWE Studios bejelentette, hogy megvette Bobby Lee Darby és Nathan Brookes egyik forgatókönyvének megfilmesítési jogait. A duó által a stúdiónak eladott szkript címe Bermuda, a műfaja pedig horror, egész pontosan talált videókamerás horrorfilm. Darby és Brookes a közlemény szerint korábban a japán horror műfaja előtt tisztelgő 2007-es Slaughter megírásával tűnt fel.

A Bermuda története cseppet sem meglepő módon a Bermuda-háromszögben fog játszódni, s középpontjában egy dokumentumfilmes stáb lesz, mely titokzatos módon eltűnik, s csak egyetlen nyomot hagynak maguk után, az eltűnésükig leforgatott felvételeket. A film tehát a stáb utolsó napjainak vérfagyasztó krónikája lesz, s a WWE Studios elnöke szerint megtekintésre mindenképpen érdemes lesz, köszönhetően annak, hogy az írók nagyon egyedi csavarral teszik újszerűvé a lerágott csontnak tűnő talált kamerás műfajt.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások