Teljesen szétvágtak egy új akciófilmet

Teljesen szétvágtak egy új akciófilmet

2012. január 28. 15:40, Szombat
A sokadik újravágás után sem volt hajlandó az amerikai korhatár bizottság alacsony kategóriába sorolni McG új akciófilmjét, de a Fox addig vágta a filmet, míg végre írásba kapták, hogy fiatal nézők is megtekinthetik.

Pedig az MPAA mindent megtett, hogy az Amerikában február 14-én, míg itthon február 23-án bemutatásra kerülő Kémes hármas (This Means War) című akciókomédia R-es korhatár-besorolású maradhasson... Az amerikai korhatár bizottság az első vágás után a R-rel jutalmazta a 20th Century Fox filmjét, annak "néminemű szexuális tartalma" miatt. Stúdióktól szokatlan módon ezen döntés ellen fellebbezést nyújtott be a Fox, de azt és az újravágott anyagot megvizsgálva az MPAA továbbra is kitartott az R-es besorolás mellett.


A Fox azonban annyira akarta, hogy a film PG-13-as besorolású legyen, hogy a Reuters értesülései szerint a stúdió tovább szabdalta filmjét, s eltüntették belőle az éjszakai talkshow-műsorvezető Chelsea Handler karakterének legtöbb szexuális jellegű poénját. Azt talán már sosem tudjuk meg, hogy milyen típusú poénok maradta ki, de az biztos, hogy a filmben maradt erőszakos jelenetek közel sem zavarták ennyire az MPAA-t.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások