Erősen korhatáros lesz a Terminátor 5

Erősen korhatáros lesz a Terminátor 5

2012. január 28. 20:57, Szombat
A Terminátor-széria ötödik részét nem fogja érinteni a napokban kitört korhatár-leszállítási hullám, ugyanis az egyik producer megerősítette, hogy nem lesz PG-13-as, mint a negyedik epizód.

A napokban többször is előkerült a korhatár kérdése, többek között a PG-13-as besorolást célba vevő The Expendables 2 és a This Means War révén - előbbi valószínűleg csont nélkül fogja venni az akadályt, utóbbiból viszont elég sok mindent ki kellett vágni, hogy bárki megnézhesse, igaz 13 év alatt felnőtt kísérőt is fel kell fogadni erre a feladatra. Mindez persze azért meglepő, mert a múlt számtalan példája mutatja, akár a The Expendables - A feláldozhatók is, hogy egy R-es besorolású filmmel is lehet jó bevételt elérni.

A This Means War, azaz a Kémes hármas esete egyébként is érdekes, mert egy laza, romantikus akciókomédiáról van szó, amit az az McG rendezett, aki a sokkal keményebbnek hangzó Terminátor: Megváltást is - utóbbi tudjuk, hogy sokkal könnyebben megkapta a PG-13-as pecsétet. Meg is bukott. A Kémes hármas és a Terminátor-széria között még akad egy azonosság: előbbinek az a Megan Ellison a producere, aki az előkészületben lévő Terminátor 5-ben is produceri feladatokat vállalt. Nos, Ellison Twitteren megnyugtatta a Terminátor-rajongókat, hogy az új Terminátor R-korhatáros lesz "ahogy azt Isten és James Cameron is eltervezte" a kezdetek kezdetén.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások