Új, hosszú előzetes a Trónok harca 2. évad elé

Új, hosszú előzetes a Trónok harca 2. évad elé

2012. január 31. 00:10, Kedd
Már egyáltalán nem tűnik olyan messzinek a Trónok harca második szezonjának április elseji kezdése, bár az új előzetes láttán úgy érezzük, hogy nem jöhet elég korán a tavasz..., illetve a tél.

Az amerikai HBO vasárnap indította el új sorozatát, a Luck című lóversenyes drámát Dustin Hoffmann főszereplésével. A premier előtt és után a csatorna eljövendő sorozatszezonjainak előzeteseivel kedveskedett a nézőknek, így leadásra került a nyáron az ötödik szezonjával folytatódó True Blood - Inni és élni hagyni (True Blood) első idei promója, valamint az április elsején a második évaddal képernyőre kerülő Trónok harca (Game of Thrones) új videója, melyben ismerős eseményeket láthatnak azok, akik már olvasták George R.R. Martin regényeit.


Season 2: Preview - You Win or You Die

Az HBO nézőinek jó hír lehet, hogy egyrészt itthon a Trónok harca folytatása az első szezonhoz hasonlóan az amerikai premierrel nagyjából egy időben kerül bemutatásra, másrészt pedig a fent említett Luck című sorozat első epizódját is meg lehet nézni magyar szinkronnal, mégpedig február hatodikán, azaz jövő hét hétfőn. A sorozatot Befutó címen kell keresni majd.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások