Újabb közös filmet forgat Stallone és Schwarzenegger

Újabb közös filmet forgat Stallone és Schwarzenegger

2012. február 9. 23:10, Csütörtök
A The Expeandables 2 után ismét közös filmben fog szerepelni Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger. A kiszemelt alkotás a The Tomb című akcióthriller, melynek rendezője, Mikael Hafström lesz.

Nem csak a hírforrások, hanem maga Arnold Schwarzenegger is megerősítette, hogy a The Expendables - A feláldozhatók folytatása után ismét együtt fog dolgozni Sylvester Stallonével, mégpedig a The Tomb című filmben. A színész mindezt a WhoSay-oldalán, ahova posztolt egy közös képet is, ami azonban nem klasszikus pózolós fotó, hiszen mindkét akciósztár egy kórházi ágyban fekszik. A közöltek szerint Stallone a The Expendables 2, míg Schwarzenegger a The Last Stand forgatásának megpróbáltatásait "piheni ki" vállműtétre várva.


A The Expendables - A feláldozhatók folytatására Amerikában augusztus 17-ig kell várni, idehaza azonban jelen állás szerint csak szeptember 20-án fogjuk látni a filmet. Új közös filmjük, a The Tomb természetesen csak 2013-ban vagy 2014-ben kerülhet mozikba, a rendező Mikael Hafström lesz (1408, A rítus), s a történet középpontjában egy börtöntervező áll, aki létre akarja hozni a világ legbiztonságosabb fegyintézetét, amelyből lehetetlen megszökni. A csavar kitalálható: idővel a tervező börtönbe kerül, éppen a sajátmaga által tervezettbe, ahonnan meg kell szöknie, hogy bizonyítsa ártatlanságát.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások