Itt a magyar előzetes a Trónok harca 2. évadhoz

Itt a magyar előzetes a Trónok harca 2. évadhoz

2012. február 23. 21:30, Csütörtök
Amerikában április elsején, itthon pedig április másodikán lesz először láthatóa Trónok harca című fantasy sorozat második szezonja, melyhez a hazai HBO saját előzetest is készített.

Nemrég kiderült, hogy a magyar HBO a Trónok harca, vagyis a Game of Thrones második szezonját az elsőhöz hasonlóan is az amerikai premier után egy nappal fogja sugározni. Ráadásul a csatorna olyannyira kiemelten kezeli a sorozatot, hogy még magyarított előzetest is készített hozzá, melyet Vass Gábor narrál. (A második szezon hazai premierjére április második fog sor kerülni, a részt magyar felirattal láthatjuk.)


Az új szezon, akárcsak az előző 10 részes lesz és a Királyok csatája kötetet fogja feldolgozni természetesen jó pár esemény kihagyásával, de a fontosabb motívumok megtartásával. Minderre sajnos azért van szükség, mert a készítők az írással és a forgatással, a sok utómunka és a körülményesebb forgatás miatt nagyjából ennyi epizódot tudnak biztosan leszállítani az HBO-nak. Ha az HBO berendeli a 3. szezont, akkor az feltehetően már nem az egész harmadik könyvet fogja bemutatni, hanem csak nagyjából a felét.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások