Harci robotos scifi készül

Harci robotos scifi készül

2012. március 1. 20:20, Csütörtök
Egy elszabadult harci robotról szólna a 20th Century Fox stúdió egyik következő scifije, melynek alapját egy jól sikerült rövidfilm fogja jelenteni.

Az erő krónikája és az Én, a robot című scifik producere, John Davis megvásárolta az Archetype című scifi rövidfilm mozis adaptálásának jogait - az Aaron Sims által rendezett filmet a beillesztett YouTube-videón meg lehet tekinteni. A 20th Century Fox stúdióval szerződésben álló Davis figyelmét azért is keltette fel Sims, mert ő az Aaron Sims Co. vezetője, mely cég olyan filmek vizuális effektusainak előállításában segédkezett, mint a Hadak útján, A majmok bolygója: Lázadás és A Dolog.


A Robert Joy és David Anders főszereplésével forgatott rövidfilm egy két és fél méteres harci robotról, az RL7-esről szól, mely megszökik, miután némi bug következtében olyan emlékek villannak be neki, hogy annak idején emberként élt. A Heat Vision információi szerint a mozifilmet is Sims rendezné, a forgatókönyvet pedig Guy Busick és Ryan Murphy írná. Feltehetően a történet is más lenne, mint a rövidfilmben, hogy az azt megtekintőknek is tartalmazzon újdonságokat.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások