Őrült előzetes a Cosmopolisnak

Őrült előzetes a Cosmopolisnak

2012. március 22. 22:50, Csütörtök
Négy éves hallgatás után tavaly jelentkezett új filmmel David Cronenberg, a Veszélyes vágyat éppen most mutatták be itthon. És következő filmjére, a Cosmopolisra sem kell már sokat várnunk.

Szinte a semmiből érkezett meg David Cronenberg filmjének, a Cosmopolis-nak az első előzetese. A filmet Don DeLillo regénye alapján készült, főszereplője Robert Pattinson, s mellette még olyan színészeket láthatunk, mint Juliette Binoche, Sarah Gadon, Mathieu Amalric, Jay Baruchel, Kevin Durand, K'naan, Emily Hampshire, Samantha Morton és Paul Giamatti. A film amerikai premierjéről még nem lehet sok mindent tudni, viszont a jelek szerint itthon nagyjából az európai bemutatóval egy időben. azaz május végétől láthatjuk a Budapest Film gondozásában. (A történetről legyen elég annyi, hogy egy multimilliárdos egy napjáról szól.)


Érdekesség egyébként, hogy a rendező előző filmjét éppen múlt héten mutatták be itthon: a Veszélyes vágyról van szó, mely Sigmund Freud és Carl Jung kapcsolatáról szólt. Előtte Cronenberg 4 évig nem rendezett semmit, de az ínyencek jól ismerhetik, hiszen a 70-es és 80-as években olyan alapfilmeket készített, mint a Videodrome, A holtsáv, A légy és a Két test, egy lélek.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások