Itt Az emlékmás teljes előzetese

Itt Az emlékmás teljes előzetese

2012. április 2. 16:10, Hétfő
Ha még nem tettük volna meg, akkor most Az emlékmást is felvéshetjük a nyári nézendő filmek közé. Már persze akkor, ha vonunk le következtetéseket a jól sikerült előzetesből.

A Columbia Pictures ígéretének megfelelően vasárnap kiadta Az emlékmás (Total Recall) teljes előzetesét, mely azonnal felidézi bennünk a 90-es évek elején készített Arnold Schwarzeneggeres verziót. Bár az ígéretek szerint Len Wiseman Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston, John Cho és Bill Nighy főszereplésével készített filmje nem az akkori verziót fogja alapjául venni, hanem sokkal inkább fog támaszkodni Philip K. Dick novellájára.


Az Amerikában augusztus harmadikán bemutatásra kerülő akció-thriller a valóságról és az ember emlékeiről fog szólni. Hőse egy gyári munkás, bizonyos Douglas Quaid (Farrell) lesz, akinek nem alakul túl jól az élete, s hiába van egy szép és szerető felesége (Beckinsale), úgy dönt, hogy befizet a tökéletes vakációra és egy szuperkém emlékeit ülteti a fejébe. Azonban az eljárás kudarcot vall, Quaidet pedig elkezdik üldözni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások