Megjött az elmúlt évek legelképesztőbb filmelőzetese

Megjött az elmúlt évek legelképesztőbb filmelőzetese

2012. április 5. 16:40, Csütörtök
Az újságírók, főleg videók esetében érthető okokból szívesen dobálóznak legekkel, azonban időről-időre valóban előfordul, hogy tényleg egy legről van szó. Mint például a Zombie Ass: The Toilet of the Dead esetében.

Noboru Iguchira mindig lehet számítani. Az olykor évente 2-3 filmet is rendező japán filmes többek között olyan filmekkel várt hírhedtté, mint a Kataude mashin garu (Machine Girl) vagy a Robo-geisha. Ezúttal új filmje, a Zonbi asu, azaz a Zombie Ass: The Toilet of the Dead (nyomdafestéket tűrő módon: 'Zombifenék: A halál vécéje') trailerjét nézhetjük meg és merenghetünk el azon, hogy manapság sokan panaszkodnak arról, hogy nincsenek eredeti ötletei a filmeseknek.


Egyébként az előzetes nagy előnye, hogy tökéletesen betölti a funkcióját és aki megnézi, az valószínűleg el tudja dönteni, hogy érdemes-e bepróbálnia a filmet. A rendező már témaválasztásában is merésznek bizonyult, de az is nagyon beszédes, hogy a trailer végén még fel is szólítják a nézőt, hogy ne nézze meg a filmet. Ki tudja, talán ez a fordított pszichológia fog sokakat rávenni arra, hogy mégis beszerezzék valahogy a Zombie Ass: The Toilet of the Dead-et, mert itthon nem várható a megjelenése.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások