Nem lett ütős az új Tarantino-film első plakátja

Nem lett ütős az új Tarantino-film első plakátja

2012. április 12. 15:10, Csütörtök
Bár csak karácsonykor mutatják be Quentin Tarantino rabszolgákról és rabszolgatartókról szóló új rendezését, a Django Unchained-et, a film plakátja már megérkezett.

A The Weinstein Company a Yahoo! Movies-on jelentette meg az első hivatalos képanyagot Quentin Tarantino legújabb filmjéhez, a Django Unchained-hez. A plakát korrektül néz ki, bár elég minimalista, s ettől még nem fognak beindulni a rajongók, kivéve talán a westerneket kedvelőket. A képen egyelőre még nincs rajta a film premierjének dátuma sem, de ezt már tudjuk: december 25-én mutatják be Amerikában - nálunk vélhetően valamikor 2013-ban.

Akinek sasszeme van, az felfedezheti azt is a plakátképen, hogy fel van tüntetve a film honlapjának a címe, azonban a www.unchainedmovie.com egyelőre még üres, a tartalommal való feltöltésére még várnunk kell. A Django Unchained egyébként egy felszabadított rabszolgáról fog szólni, akit egy német tanít ki a fejvadász szakmára. A főszerepben Jamie Foxxot és Christoph Waltzot láthatjuk, de mellettük még olyanok színészek bólintottak Tarantino felkérésére, mint Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Sacha Baron Cohen, Kurt Russell és Don Johnson.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások