Itthon kegyetlen nagyot kaszált a The Avengers

Itthon kegyetlen nagyot kaszált a The Avengers

2012. május 2. 15:19, Szerda
Már több mint százezren nézték meg mozikban A bosszúállókat Magyarországon, azokról nem is szólva, akik nappalijában esti családi szórakozásként ment a film, letöltött, kamerás verzióban.

Azt hiszem, ki lehet jelenteni, hogy itthon minden várakozást felülmúlóan mutatkozott be a mozikban A bosszúállók, azaz a The Avengers. A többek között Vasembert, Thort, Amerika kapitányt és Hulkot egy filmben összehozó alkotás vasárnapig majdnem 75 ezer honfitársunkat érdekelte és 107 millió forintot termelt, majd a hosszú hétvégén tovább folytatva az aratást 110 ezer nézőig jutott 44 moziban.


A hét másik premier, a francia A két mesterlövész csúnyán beégett, 12 kópián mutatták be, de mindössze 1 736 jegyet adtak el rá - úgy tűnik a friss Oscar-díjas Jean Dujardin neve sem tudta eladni a komédiát. Négy kópián kezdték el vetíteni csütörtöktől a Hasta La Vistát Budapesten, ezt a filmet 439-en választották, míg az Oslo, augusztus nyolc vetítésére összesen 95-en ültek be csütörtöktől vasárnapig. Premier előtt elkezdték játszani a 21 Jump Street - A kopasz osztagot, mely éjszakai előadásaira 16 moziban lehetett jegyet váltani, s ezzel a lehetőséggel 1 596-an éltek is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások