Itthon hamar lelohadt A bosszúállók-mizéria

Itthon hamar lelohadt A bosszúállók-mizéria

2012. május 8. 10:30, Kedd
Szuperhős filmekhez képest jól, de közel sem kiemelkedően szerepelt itthon második hetében A bosszúállók, ami azt jelenti, hogy rekordokat már nem fog döntögetni.

Itthon természetesen hétvégén is A bosszúállók volt a legnézettebb film a mozikban, azonban a remek nyitóhétvégi látogatottság 48%-kal csökkent, ami teljesen átlagosnak, korrektnek mondható, de épp ezért egyben azt is jelenti, hogy a film a szokásosnál nem fogta meg jobban a nézőket. A filmre csütörtöktől vasárnapig befizető 38 517 nézővel egyébként már 154 885-re nőtt A bosszúállók látogatottsága, ami azt jelenti, hogy tíz nap alatt 223 millió forint bevételre tett szert, ugyanis itthon a közönség inkább a 3D-s vetítésekre fizet be, remek választ adva azoknak, akik magasnak találják a hazai mozis jegyárakat.


A bosszúállók ezzel egyébként az idei év idehaza legsikeresebb filmjei, a Sherlock Holmes második, valamint az Amerikai pite negyedik része után vetette magát, bár utol természetesen nem érheti egyiket sem, hiszen előbbi már 280 ezer nézőnél jár, utóbbi pedig most lépte át a 230 ezret. A nézőszámot azonban bevétellel kompenzálhatja A bosszúállók, hiszen az Amerikai pite - A találkozó alig 50 millió forinttal előzi csak meg a szuperhős filmet.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások