4 perces gigaelőzetes A csodálatos pókembernek

4 perces gigaelőzetes A csodálatos pókembernek

2012. május 15. 10:49, Kedd
Tegnap nagy meglepetésben lehetett része nagyjából 15 millió amerikai tévénézőnek, ugyanis saját szemükkel láthatták A csodálatos pókember új, szuperelőzetesének premierjét.

A Sony Pictures nem bízza a véletlenre Pókember-rebootjának, A csodálatos pókembernek (The Amazing Spider-Man) a sikerét, hiszen csak tegnap a film tévés jelenlétére több millió dollárt költöttek. Az apropó az amerikai tehetségkutató valóságshow, az America's Got Talent premierje volt, melynek egyik reklámszünete csak és kizárólag Marc Webb szuperhősfilmjének előzeteséből állt, mely szokatlanul hosszúra, négy percesre sikeredett.


A júliusban 3D-ben, 2D-ben és IMAX-jelenetek nélkül ugyan, de IMAX 3D-ben bemutatásra kerülő képregény-adaptáció reklámpénzeit természetesen nyugodt szívvel költheti a gyártó stúdió, hiszen annyira biztosak a film sikerében, hogy már a 2014-ben bemutatandó második rész előkészületei folynak. Ugyanis ez a rebootok egyik legnagyobb előnye, hogy képes sokakkal elfeledtetni a legutóbbi Pókember-film okozta csalódásokat. Ha ugyan lehet csalódásokról beszélni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások