A Novalogic perli az Activisiont

A Novalogic perli az Activisiont

2012. május 17. 13:29, Csütörtök
Az Activision sokakat felbosszantott a Call of Duty sorozatával és emiatt elég sok per elé néz.

Jelen pillanatban is zajlik az egykori Infinity Ward vezetőkkel folytatott csata, valamint az Electronic Artsnak is nekiment a már említett úriemberek alkalmazása miatt. Közben felbukkant a színen a népszerű Delta Force játéksorozatot készítő Novalogic is, akik szintén beperelték a kiadót.



A fejlesztők elmondása szerint a kiadó "illetéktelenül és jogtalanul használta a Modern Warfare 3-ban a Delta Force csoport nevét". A különítmény jogait ugyanis 1998 óta a Novalogic birtokolja és már készül a tizedik program is Delta Force: Angel Falls címmel. A csapat már két alkalommal írt levelet a kiadónak, melyben kéri, hogy változtassanak a Modern Warfare 3 eme részein, de nem történt semmi. Így most a bíróságra mennek.

Az egész dolog pikantériája az, hogy a Modern Warfare 3-ban nincs jelen a Delta Force - legalábbis ezen a néven biztosan. Van ugyan egy csapat, mely a 1st Special Forces Operational Detachment-Delta (1st SFOD-D) nevet viseli és még a logójuk is nagyon emlékeztet a Delta Force csapatéra, de ilyen névvel nem szerepel semmi a Modern Warfare 3-ban.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások