Az m1 szerezte meg az év legsikeresebb új sorozatát

Az m1 szerezte meg az év legsikeresebb új sorozatát

2012. június 6. 10:50, Szerda
Egy valószínűleg sokak által várt új sorozatot mutathat be nyár, vagy legkésőbb ősszel a hazai közszolgálati csatorna. A Once Upon A Time ráadásul az év legsikeresebb újonca volt Amerikában.

Az Origó információi szerint a hazai közszolgálati csatorna nemsokára bemutathatja az előző évad legnagyobb sikerét arató amerikai tévésorozatát, a Once Upon A Time-ot. A fantasy-t tavaly ősszel mutatta be az amerikai ABC csatorna, s már akkor is a legnézettebb újoncsorozatnak számított, mely címét az évad végéig megtartotta, így nem csoda, hogy szeptembertől már a második szezonja kerülhet képernyőre.


A Once Upon A Time egyszerre játszódik a mesevilágban, valamint a mi világunkban, egy, mesefigurák által benépesített kisvárosban - készítői (Edward Kitsis és Adam Horowitz) a visszaemlékezős formula alkalmazását korábban már mesteri fokon elsajátíthatták a Lost - Eltűntek című szériában. Arról egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor mutatja be az m1 a sorozatot, mint ahogy egyelőre még a magyar cím sem ismert.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások