Leállították a Trónok harca-DVD-k forgalmazását

Leállították a Trónok harca-DVD-k forgalmazását

2012. június 17. 21:50, Vasárnap
Érdekes "húsvéti tojásnak" indul, de végül botránnyá kerekedett a Trónok harca című HBO-sorozat egyik snittje, mely miatt a csatorna még a DVD-k szállítását is leállította.

Fura botrány tört ki a Trónok harca című fantasy sorozat háza táján. Történt ugyanis, hogy egy újságíró megírta az 1. évad 10. részének DVD-s audiokommentárjának egy érdekességét, miszerint a készítők az egyik jelenethez George W. Bush fejének mását használták fel, melyben karóba húzott áldozatokat is megmutatattak. A készítők némiképp viccelődve osztják meg a közönséggel azt az érdekességet, hogy azért kényszerültek minderre, mert egyszerűen nem volt kéznél más műfej: rendeltek egy adagot, s a stúdiótól kapottak között ott volt az egykori amerikai elnök preparált feje is.

Az érdekességként induló hír hamar körbefutotta a netet, s jó pár indulatot felkorbácsolt, az HBO pedig azonnal írásos bocsánatkérést tett közzé, s a készítőket is kötelezték a bocsánatkérésére. S ha mindez nem lett volna elég, az ominózus 10. epizódot minden legális digitális platformról eltüntették, hogy kivágják az inkriminált snittet. Hasonlóképpen kíván eljárni a csatorna a DVD-kkel is, melyek szállítását felfüggesztették.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások